Nimilahjat – Salaser Oy

Nimilahjat.fi on lahjatavaroiden ja lastentarvikkeiden erikoisliike, jonka toiveena on antaa ainutlaatuinen ja ikimuistoinen lahja ja hetki lahjansaajalle.
Yrityksen ideana on tehdä lahjan saaja onnelliseksi eli antaa jotain erilaista ja henkilökohtaista lahjaksi. Yrityksen tuotteisiin ja lahjoihin on mahdollista kaiverruttaa lahjan saajan nimi. Lisäksi tiettyihin tuotteisiin voi kaivertaa mietelauseen tai jonkun tärkeän ajatuksen. Lahjan antajalla on tässä vain mielikuvitus rajana. ”Maailmalle olet vain joku, mutta minulle olet koko maailma.”

Sopivan lahjan löytäminen on usein vaikeaa tai ainakin saattaa tuntua vaikealta. Varsinkin, jos lahjan saaja ei ole kertonut lahjatoiveitaan tai lahjan saajalla on jo omasta mielestään kaikkea. Pientä ja edullista lahjaa on usein myös vaikea löytää. Lahjoja ostaessa saattaa törmätä kysymyksiin: Mitä ostaa pojalle syntymäpäivälahjaksi? Mitä ostaa miehelle, isälle, vaarille tai ukille lahjaksi? Personoitu lahja, johon lahjan antaja voi vaikka kaiverruttaa oman henkilökohtaisen lauseen lahjan saajalle on todella mieleenjäävä muisto ja tuntuu lahjan saajasta tärkeältä.

Nimilahjat -yritys sai alkunsa yrittäjän, Sarin omasta tarpeesta. ”Minusta lahjojen antaminen on aina ollut ihanaa, erityisesti jos olen löytänyt jotain henkilökohtaista lahjan saajalle. Mieheni kanssa ulkomailla matkustellessani, halusin viedä kotiin lapsille kivoja tuliaisia ja lahjoja. Törmäsin usein erilaisiin tuotteisiin, joihin oli nimikoitu omistajan nimi. Tyttäreni Lauran nimeä löytyi paljon, sillä nimi on kansainvälinen, mutta poikani Jaakko jäi usein ilman nimilahjaa. Suomestakaan en vastaavia tuotteita löytänyt, ja siitä idea omasta yrityksestä, lähti sitten vähitellen kehittymään. Aloin miettiä mitä kaikkea olisi mahdollista valmistaa nimimerkinnällä ja mitä voisin itse ostaa omalle lapselleni. Monen mutkan kautta alkoivat ideat pikkuhiljaa lisääntyä ja koulutukseni myötä uskaltauduin perustamaan oman yrityksen. Yritystä kasvatan vähitellen ja toki työ on edelleen kesken, sillä yrityksen kehittäminen on jatkuvaa muutosta ja ideointia. Mielellään otan myös vastaan toisten ideoita ja uusia lahjavinkkejä tuotteista joihin olisi mahdollista saada kaiverrettua nimi tai henkilökohtainen lause.”

Valmiiksi nimikoitu tuote on yksinkertainen ja selkeä tapa pitää lapsen tavarat tallessa vaikkapa päiväkodissa. Tutit, juomapullot sekä muut tarvikkeet pysyvät oikealla omistajalla ja tuotteesta jää kiva muisto joko vanhemmille tai lapselle. Nimellä varustettu tutti onkin tämän hetken tilatuin tuote. Nimitutti on todella ihastuttava tuote vauvalle ja nimitutteja on saatavana useita eri malleja sekä värejä. Valikoimassa on mm. pimeässä hohtava nimitutti sekä kimaltava nimitutti.

Nimikoru on tuote, jonka voi ostaa lahjaksi äidille, lapselle tai vaikkapa lapsen kummille. Nimikoruja on mahdollista saada myös omalla tekstillä. Ota yhteyttä, jos haluat suunnitella oman nimikorun ja sinulla on joku erikoinen idea.

Nimituote on aina ainutlaatuinen lahja, joka todellakin muistetaan ja sillä on merkitystä.

Nimi tai lauseen kaiverrus tehdään tuotteisiin lasermerkkauksella käsityönä. Jokainen tuote kaiverretaan erikseen. Lasermerkkauksessa ei käytetä mitään ulkopuolisia aineita, eikä nimi kulu tai haalistu pesussa. Jokainen nimikointi myös suunnitellaan, valmistetaan ja laseroidaan Suomessa aina käsityönä ja vaan tilauksesta. Tuotteiden alkuperämaa on sekä Eurooppa että Kiina.

Ilahdumme suuresti, mikäli tahdot jakaa kaiverrettujen tuotteidesi kuvia Instagramissa #nimilahjat -tunnistetta käyttäen!

Useiden tuotteiden kohdalla voit itse päättää, mitä tahdot tuotteeseen merkattavan / kaiverrettavan. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, mietelause, oma nimesi tai jotain muuta hauskaa. Kaiverrettu personoitu tuote on aina loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta. Se sopii mihin juhlaan tahansa esimerkiksi vauvan ristiäispäivään, kastejuhlaan tai nimiäisiin. Lasten kutsuille ja lasten syntympäiville. Mieleenjäävä joululahja tai syntymäpäivälahja ukille, vaarille, mummille, mummolle, äidille, isälle tai lapsen kumitädille tai kummisedälle. Isänpäivä ja äitienpäivä ovat tärkeitä päiviä, tuolloin saat Nimilahjoilta helposti ja nopeasti ikimuistoisen lahjan.

Toivomme mukavia ostohetkiä kaikille!

Laserkaiverrukset nopealla toimituksella ja ammattitaidolla. Lasermerkkaus on ikuinen, se ei tee ns. kaiverrusjälkeä tuotteeseen vaan merkkaa jäljen.

Haluamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista ostamista netistä. Edulliset hinnat ovat meille myös tärkeitä. Tuotteet toimitetaan Suomesta. Keskitymme ensiluokkaiseen palveluun ja asiakaskokemukseen. Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, jopa saman päivän aikana. Mikäli viivästyksiä tapahtuu, tiedotamme asiasta puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot:

Salaser Oy, Koskelantie 126, 62800 Vimpeli,

Puh. 040 185 7257 / sähköposti: info@nimilahjat.fi