Nimilahjat vauvan ensikengät nimikoituna

26.90

Nyt jotain aivan uutta vauvalle! Nimikoidut vauvankengät ovat uusinta uutta ja nämä suloiset kengät eivät jätä ketään kylmäksi. Vauvan omat Tähti Canvas kengät ovat mitä parhain lahjaidea jokaiselle taaperolle.

Vauvantossut sopivat mainiosti ihan vastasyntyneelle vauvalle. Koko on one size ja niitä voi käyttää vaikka koristeena. Vauvan ensikengistä jää ihana muisto lapselle ja ne kannattaakin säilyttää.

Kengät muistuttavat ulkonäöltään aikuisten canvas kenkiä. Ensikenkiin merkitään laattaan vauvan tai lapsen nimi, joka tekee niistä persoonalliset ja uniikit. Laatta on ruostumatonta terästä.

Kirjoita nimikenttään haluamasi lapsen nimi.

Jos haluat ensitossut ilman nimikointia, niin kirjoita tällöin nimikenttään sana: tyhjä.

Poista

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Kaksi koko vaihtoehtoa, joista toinen on tarkoitettu noin 0 – 8 kk vauvalle. Isompi koko on noin vuoden ikäisestä puolitoista vuotiaalle.

Nimellä varustettu ensitossu soveltuu isommallekin lapselle muistoksi vauva-ajalta. Uniikit vauvantossut ovat erilainen ja todella hauska lahjaidea.

Aivan ihastuttavat vauvan kengät ovat taaperon ensimmäiset kengät, joilla voi harjoitella seisomista. Pohja on liukumaton, joten ne ovat vauvallekin turvalliset.

Kenkien materiaali on pehmeää puuvillaa ja jalassa ne tuntuvat mukavilta. Kengät sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön ja niitä on myös helppo käyttää vauvalla.

Nämä tossut sopivat värinsä puolesta sekä tytöille että pojille. Lisäksi ne ovat todella edullinen vaihtoehto lahjaksi syntymäpäivänä, kastelahjana, nimiäisiin tai lahja vastasyntyneelle.

Pohjan koko 0-18 kk on pituus 11 cm ja leveys 5.7 cm, 12-18kk on pituus 13 ja leveys 6 cm

Laatta on ruostumatonta terästä.

Lisätiedot

Paino0.05 kg
Koko

1 – 8 kk, 12 – 18 kk