Nimilahjat – Teräskaulakoru miehelle – omalla tekstillä

24.90

Teräskaulakoru on erittäin suosittu ja tyylikäs lahja miehelle esimerkiksi isänpäiväksi, syntymäpäiväksi tai joululahjaksi.

Tee omalla tekstillä teräskorusta persoonallinen ja uniikki. Teräslaattaan saa kaiverrettua miehen nimen, syntympäivän tai henkilökohtaisen viestin tai tekstin rakkaalle henkilölle esim. Maailmalle olet vain joku, minulle olet koko maailma tai I have a Hero I Call Him Dad

Teräskaulakoru on suosittu lahja miehelle ja vastaus kysymykseen: Mitä ostaisin miehelle lahjaksi?

Teräslaataan voi kirjoittaa tekstiä joko yhdelle puolelle tai molemmille puolille. Jos haluat tekstiä molemmille puolille, käytä tällöin käytä kauttaviivaa ( / ) tekstien välissä. Tässä esimerkkejä:

I look at you and see the rest of my life in front of my eyes / Krista 14.12.2018

Emilia ja Marcus – Forever / 16.8.2017

HUOM! Korun tekstin fontti on kaunokirjoitus, mutta jos haluat tekstin tekstauksella, niin mainitse asia lisätiedoissa.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Katson sinua ja näen silmieni edessä loppuelämäni. Teräskaulakoru miehelle sopiva lahja, jota voi säilyttää kaulassa muistona rakkaudestasi.

Tyylikäs teräslaatta toimitetaan organza-pussukassa ja se on helppo ostaa vaikka syntymäpäivälahjaksi tai isänpäiväksi. Teräksinen laattariipus on hyvännäköinen ja sitä voi pitää lähes minkä asun kanssa tahansa.

Teräslaatan koko on 40 mm x  22 mm. Teräsketjun pituus on 50 cm.

Kaulaketjun riipus ja ketju ovat ruostumatonta terästä. Materiaali mustaksi värjätty teräs. Ruostumaton teräs säilyy kauniina pitkään. Se ei naarmuunnu helposti. Ruostumaton teräs on laadukas materiaali ja se onkin erinomainen vaihtoehto sekä hopeiselle että kultaiselle korulle. Lisäksi materialli on edullinen, ei allergisoiva eikä iho muutu käytössä vihreäksi.

Kaiverrus eli lasermerkintä on ilmainen eli et maksa siitä erikseen.

Lasermerkinnällä tehty kaiverrus ei kulu pois käytössä. Laserkaiverruksen jälki on erittäin kaunis ja siisti teräskorussa.

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg