Nimilahjat ensikengät vauvan nimellä

16.90

Nimilahjat uutuudet nyt vauvalle! Nimikoidut söpöt vauvan ensikengät ovat uusinta uutta jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Vauvan nimi merkitään ensikenkien sivuun, josta vauvan nimen voi helposti bongata. Värinä pinkki ja valkoinen.

Ensitossut sopivat mainiosti ihan vastasyntyneelle vauvalle. Koko on one size ja ne voi vaikkapa vaan säilyttää koristeena. Vauvan ensikengät ovat todella söpöt ja niistä jää hauska muisto lapselle ja vanhemmille.

Kengät ovat hyvin samanlaiset kuin aikuistenkin kengät, mutta voiko enää suloisempia kenkiä löytyä.

Ensikenkiin merkitään vauvan tai lapsen nimi, joka tekee niistä todellakin persoonalliset ja uniikit.

Kirjoita nimikenttään vauvan nimi, jos haluat tossut ilman nimikointia, niin kirjoita tällöin nimikenttään sana: tyhjä.

Varasto loppu

Kuvaus

Uniikit vauvantossut ovat erilainen ja todella hauska lahjaidea.

Yksi koko joka on tarkoitettu noin 0 – 6 kk vauvalle. Nimellä varustettu ensitossu soveltuu isommallekin lapselle muistoksi vauva-ajalta.

Aivan ihastuttavat vauvankengät ovat taaperon ensimmäiset kengät, joilla voi harjoitella seisomista. Pohja on liukumaton, joten ne ovat vauvallekin turvalliset.

Kenkien materiaali on pehmeää ja jalassa ne tuntuvat mukavilta. Kengät sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön ja niitä on myös helppo käyttää vauvalla.

Upea lahjaidea ihan vastasyntyneelle vauvalle tai seisomaan opettelevalle vauvalle. Lisäksi ne ovat todella edullinen vaihtoehto lahjaksi syntymäpäivänä, kastelahjana, nimiäisiin tai lahja vastasyntyneelle.

Pohjan koko on 11 cm ja leveys 5.7 cm.

Lisätiedot

Paino0.05 kg