Nimikoitu lasinen vesipullo

Lasinen juomapullo silikonisuojalla ja omalla nimellä.

Tämä vesipullo on ekologinen, kestävä ja turvallinen valinta. Pulloa voi kätevästi kantaa myös pullon korkissa kiinni olevasta rannelenkistä tai sen voi kiinnittää  esimerkiksi reppuun.

Nimikoidun vesipullon voi ottaa mukaan jumppaan, kerhoon tai päiväkotiin, jolloin oma juomapullosi pysyy varmasti tallessa.

Vesipullo sekä hygieeninen että käytännöllinen kylmällä ja kuumalla ilmalla. Silikoni suojaa pulloa rikkoutumiselta ja se on helppo pitää puhtaana.

Nimikointi tehdään kierrekorkkiin, joka on ruostumatonta terästä. Kirjoita nimikenttään haluttu nimikointi.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Nimikoitu juomapullo on edullinen ja järkevä ostos synttärilahjaksi,joululahjaksi tai vaikkapa lahjaksi kummilapselle tai lapsenlapselle. Pullon voi täyttää sekä kylmällä että kuumalla vedellä.

Vesipullo kannattaa pestä päivittäin lämpimällä vedellä ja käyttää astianpesuainetta. Oikein käytettynä lasinen juomapullo on hygieeninen ja turvallinen valinta. Eli pese päivittäin sekä huolehdi, että juomapullo myös kuivaa asianmukaisesti.

Vesipullon koko on 0,5 l. Silikonisuoja ehkäisee pullon rikkoontumista ja siitä saat tukevan otteen.

Nimikointi on laseroitu juomapullon korkkiin, kierrekorkki on ruostumatonta terästä. Laseroitu nimi ei kulu pois kovassakaan käytössä ja nimikointi kuuluu meillä aina hintaan.

Tilaa edullinen vesipullo omalla nimelläsi.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Väri

Kirkas vihreä, Tumman harmaa