Nimikoitu Juomapullo

14.90

Omalla nimellä oleva juomapullo onkätevä käytössä ja todella helppo ottaa mukaan vaikkapa lenkille. Nimikointi personoi tuotteesi, jos haluat erottua.

Juomapullo sopii sekä lapsen että aikuisen käyttöön. Tässä pullossa on silikoninen keskiosa, jonka avulla pulloa on helppo pitää kädessä ja pysyy tukevasti myös lapsen kädessä. Pullon sisällä on pilli joten siitä on helppo juoda. Pullo pysyy tiiviinä eikä vuoda kätevän taitettavan juomanokan avulla.

Tilaa juomapullo omalla nimellä tai lahjaksi. Urheilujuomapullo on suosittu tuote, joka sopii erinomaisesti mukaan moneen harrastukseen tai treeniin. Tämä juomapullo, joka pysyy tallessa myös lapsella.

Pirteän värinen oranssi juomapullo tuo aurinkoa elämään.

Sopii erinomaisesti myös aikuiselle päivittäiseen käyttöön vesipullona, olit sitten kotona, töissä, liikkumassa tai luonnossa. Toimii myös retkeillessä luonnossa.

Varasto loppu

Kuvaus

Kevyt juomapullo on kätevä pitää urheillessa ja jumpassa mukana. Oma nimi vesipullossa takaa, että juomapullosi ei mene hukkaan kovassakaan menossa.

Juomapullo omalla nimellä on edullinen lahjaidea kenelle tahansa. Yllätä vaikka ystäväsi, puolisosi, lapsesi, isoäiti tai lapsesi kummi tällä ainutlaatuisella ja suositulla lahjalla.

Pullon tilavuus 350 ml.

Mitat 7 cm x 19,3 cm

Voidaan pestä astianpesukoneessa, mutta suositellaan käsinpesua päivittäin. Tällöin saat parhaan pesutuloksen. Anna korkin ja pillin kuivua säilytä niitä irti pullosta.

Laserkaiverruksessa ei käytetä mitään ulkopuolisia aineita eikä nimi haalistu pesussa.

Lisätiedot

Paino0.3 kg