Muumi kukkarolaukku + laukkukoru nimellä

23.90

Ihastuttava mustavalkoinen Muumi pikkulaukku, jossa mukana nimikoitu irrotettava laukkukoru. Pikkulaukku pysyy näin tallessa ja se tarvittaessa helppo palauttaa omistajalleen. Laukkukorun voi irroittaa ja siirtää myös toiseen laukkuun.

Laukku suljetaan kätevästi ja siinä on pitkä irrotettava olkanauha. Olkanauhaa voi halutessaan säätää solmimalla sitä lyhyemmäksi.

Ajattoman pikkulaukun kuviona on Tove Janssonin piirroksia. Pikkulaukussa säilytät helposti puhelimen ja avaimet. Pussukka on monikäyttöinen ja siro ulkomuodoltaan. Se sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Laukkua voivat käyttää niin isot kuin pienetkin muumifanit.

Kirjoita nimikenttään nimi, jonka haluat Nimilaattaan tulevan.

Varastossa

Kirjoita kenttään nimi siinä muodossa, kun haluat sen merkittävän tuotteeseen.

HUOM! Merkitsemme tuotteeseen juuri sen tekstin, minkä laitat tähän kenttään

Kuvaus

Tyylikäs ja ajaton Muumi pussukkalaukku on pyöristetyn suorakaiteen muotoinen. Lukko on metallia ja olkahihna puuvillakangasta. Irrotettava olkahihna on käteävä, koska pussukkaa voi käyttää myös ilman sitä esim. meikkilaukkuna.

Pikkulaukun mustalla pohjalla on valkoisia Tove Janssonin piirroksia Muumilaakson asukkaista, pyrstötähdestä ja kukista.

Kyllähän joka naisella yksi Muumi-laukku pitää olla! Erinomainen lahjaidea Muumi-fanille. Kukkarolaukku tuo tyyliä ja iloa päiviin!

Pikkulaukun mitat ovat 16 x 20 4 cm. Laukku on 100 % kestävää puuvillacanvas kangasta.

Nimilaatta on ruostumatonta terästä ja nimi laseroidaan siihen, joten se ei kulu pois käytössä. Laatta on mahdollista irrottaa ja käyttää muuhunkin tarkoitukseen tai laukkuun.

 

Lisätiedot

Paino0.05 kg