Maksutavat

Maksutavat

Checkoutin maksutavat - verkkopankki- ja luottokorttimaksut

Verkkomaksuissa käytämme Checkout-maksunvälityspalvelua, joka käyttäjän kannalta toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.

Checkout on ostajalle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu, ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli maksaa voi Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Maksut luottokorteilla

Verkkokaupassa voi maksaa  seuraavilla korteilla: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla ja Checkout Finland Oy:llä ei ole pääsyä korttitietoihin, eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Palvelu on turvallista, helppoa ja nopeaa!